Home » Historie

Historie Top Fish

Visserman Douwe Gnodde werkte zijn hele leven al met vis en besloot deze ervaring in 1992 op het vasteland in de praktijk te brengen. Zijn expertise van de zee vertaalde hij naar het oprichten van Top Fish Seafood met een oog op kwaliteit. Inmiddels is het bedrijf een echt familiebedrijf geworden en wordt het geleid door Douwe’s zonen Fokke, Peter en Jan-Marten Gnodde.
 
Wat Top Fish uniek maakt, is de passie voor het vak in de familie Gnodde. Je ziet dat terug in de manier van werken. Alle eigenaren zijn dagelijks nog werkzaam op de vloer van de onderneming. Op die manier komt iedere vis in aanraking met een van deze mannen. De kwaliteitscontrole is dan ook uitstekend geregeld.
 
Sinds 2001 werkt Top Fish Seafood vanuit een nieuw en modern pand aan de Breehorn op het industrieterrein van Urk. Daardoor voldoet het bedrijf aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Het bedrijf beschikt dan ook vanzelfsprekend over een BRC certificaat met A-status. In 2020 heeft het bedrijf 224 zonnepanelen op het dak geplaatst om ook duurzaam als onderneming te groeien en een steentje bij te dragen.