Home » Producten

Producten

Top Fish Seafood staat voor het produceren van gefileerde vis van het hoogste niveau. Onze afnemers staan op de eerste plaats en we gaan dan ook alleen voor vis van absolute topkwaliteit. Door bij onze klanten op bezoek te gaan, zorgen we ervoor dat hun wensen goed in kaart worden gebracht. Deze wensen vertalen wij vervolgens in de productie van een topproduct.
 
Wij zien het leveren van de hoogste kwaliteit als onze missie. De toekomst van Top Fish is onlosmakelijk verbonden met onze kwaliteit. Top Fish is specialist in het verwerken van platvis zoals schol, tong, tongschar en tarbot. Maar ook voor het verwerken van rondvis zoals kabeljauw, wijting, snoek en snoekbaars kunt u bij ons terecht.
 
Op deze pagina vindt u extra informatie over de populairste vissoorten die wij verwerken.
 

Tongschar

Tongschar is een platvis uit de Noordzee, bekend om zijn delicate, witte vlees en fijne smaak. Deze vis is nauw verwant aan de tong en wordt beschouwd als een exclusief product. Al jarenlang zijn wij de tongschar-specialist van Urk.

Tong

Tong is een platte zeevis, bekend om zijn verfijnde smaak en stevige, witte vlees. Tong is vooral populair in de Europese keuken, waar hij wordt gewaardeerd om zijn mooie structuur en veelzijdigheid.

Schol

Schol is een platvis uit de Noordzee met een mild en zoet smaakprofiel. Het vlees is zacht, sappig en bovendien niet vet, waardoor het ideaal is voor bakken, grillen of frituren.

Tarbot

Tarbot is een hoogwaardige platvis met stevig, wit vlees en een rijke smaak. Deze vis is wordt vaak geprezen om zijn delicaat zoete smaak en fluweelachtige textuur.