Home » Over ons » Fileren

Fileren bij top fish: vakmanschap en passie

Bij Top Fish staat vakmanschap voorop, vooral als het gaat om het fileren van vis. Met jarenlange ervaring in het handmatig fileren van diverse vissoorten, bieden wij een niveau van precisie en zorg dat geen fileermachine kan evenaren. Ons team van deskundige fileerders gebruikt traditionele technieken om ervoor te zorgen dat elke filet perfect is, zonder verspilling en met behoud van de beste kwaliteit.

Waarom handmatig fileren?

Het handmatig fileren van vis heeft vele voordelen ten opzichte van machinaal fileren. Onze ervaren fileerders hebben de vaardigheid en kennis om elke vissoort optimaal te verwerken, waardoor de textuur, smaak en versheid behouden blijven. Dit leidt tot superieure filets die voldoen aan de hoogste standaarden.

Innovatie in fileren: machinaal fileren

Naast ons handmatig fileren, maken we bij Top Fish ook gebruik van een geavanceerde fileermachine van Bader. Deze machine stelt ons in staat om grote hoeveelheden vis snel en efficiënt te verwerken, zonder in te boeten op kwaliteit. Een ervaren team staat aan deze machine om te zorgen dat elke filet voldoet aan onze hoge standaarden.

De Bader Fileermachine wordt voornamelijk ingezet voor het fileren van kleinere en goedkopere vissoorten, zoals bot, schol en witjes. Daarnaast is onze machine aangepast om ook gekopte vis en dichte vis te kunnen snijden, wat onze flexibiliteit en capaciteit verder vergroot. Door het combineren van machinaal en handmatig fileren, kunnen we u voorzien van precies de juiste filet, afhankelijk van uw specifieke wensen en de aard van de vissoort.

Fileren voor verkoop en meer

Naast het fileren van vis voor onze eigen verkoop, biedt Top Fish ook fileerdiensten aan voor derden. Of u nu een restaurant, viswinkel, of groothandel bent, wij kunnen u voorzien van vakkundig gefileerde vis die klaar is voor gebruik. Onze flexibele service, waarbij we zowel handmatige als machinale technieken kunnen inzetten, is aangepast aan uw specifieke behoeften en zorgt ervoor dat u altijd de beste kwaliteit vis aan uw klanten kunt aanbieden.

Onze filosofie

Bij Top Fish geloven we in het leveren van topkwaliteit producten door het combineren van traditioneel vakmanschap met een passie voor vis. Onze toewijding aan perfectie is zichtbaar in elke filet die we produceren. Of het nu gaat om een hoogwaardige tarbot of een delicate tong, onze fileerders behandelen elke vis met dezelfde zorg en precisie. Dankzij onze moderne fileermachines kunnen we daarnaast ook grotere volumes aan met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze fileerdiensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Wij staan klaar om u te helpen en zorgen ervoor dat u altijd de beste kwaliteit vis krijgt, precies zoals u dat wilt.

Kies voor Top Fish voor vakkundig en zorgvuldig gefileerde vis, elke keer weer.